HERKENBAARHEID

Contribute werkt met een vaste huisstijl omdat wij het belangrijk vinden dat wij onze eigen, herkenbare en toepasbare stijl hanteren en consistent zijn in al onze uitingen naar buiten toe.

Deze pagina geeft een beschrijving van de Contribute huisstijl. Het geeft jou houvast bij het toepassen van ons logo, de kleur en onze lettertypes. Wij delen deze informatie graag met jou zodat jij alle handvatten hebt om deze informatie te gebruiken en toe te kunnen passen bij projecten die wij financieel ondersteunen.

Wij zijn erg betrokken bij al onze projecten en vinden het fijn en belangrijk dat jullie ons op de hoogte brengen als jullie onze naam, logo etc. digitaal hebben toegepast.

Alle uitlatingen die niet digitaal zijn toegepast, denk aan opdrukken op gefinancierde objecten (zoals opdrukken op medische bussen, scholen, weeshuizen, ziekenhuizen, waterputten etc.) willen we graag voorafgaand in een proefafdruk zien.

Breng ons op de hoogte door een email te sturen naar info@contribute.nl

Ook als blijkt dat je toch ondersteuning nodig hebt ? Dien daar een verzoekje in met jouw gegevens en wij helpen je graag.


LOGO'SHet lettertype dat wij gebruiken is een Google Font met de naam Jura. Deze kun je hier gratis downloaden.


BOILERPLATE 

STANDAARD BEGELEIDENDE TEKST BIJ HET MERK CONTRIBUTE (BIJV. VOOR PERSBERICHTEN) 

Contribute is in het leven geroepen omdat de oprichters van mening zijn dat GEVEN het nieuwe ONTVANGEN is.

Contribute streeft ernaar kansen aan te reiken aan mensen die moeten (over)leven onder heel andere omstandigheden. Omdat de oprichters vinden dat iedereen recht heeft op een eerlijke kans gaan zij projecten financieel ondersteunen. Alle projecten zijn gericht op de zelfredzaamheid van de mensen met een lange termijn visie. Hierbij willen zij de gemeenschap, familie en mensen bij elkaar brengen en hun HOOFD, HART & HAND verbinden.

Contribute gaat significante verbeteringen teweegbrengen in deze wereld door bij te dragen aan vrijheid, onafhankelijkheid, eerlijke kansen, een veilige omgeving, goede educatie & voorlichting. Contribute streeft naar een leven voor iedereen vrij van: armoede, geweld, honger, misbruik en discriminatie op geloof, seksuele voorkeur, leeftijd en geslacht. Hierbij willen zij corruptie, fraude, manipulatie, angst, cynisme, honger, oneerlijkheid en oordeel zoveel mogelijk uitsluiten.

Daarnaast zet Contribute zich in voor projecten die helpen de aarde en zijn biodiversiteit te beschermen zodat ook volgende generaties op een prettige wijze kunnen blijven voortbestaan.

Met Contribute willen de oprichters zichzelf en degenen die zij ondersteunen inspireren en een nieuwe manier van denken creëren waarbij het geven van een helpende hand zal worden doorgegeven aan de volgende die dit nodig heeft.