MOTIVATIE IVAR

Ivar Brandsen (geboren 1973) wonende in het prachtige Amersfoort met zijn vrouw en twee kinderen, heeft zijn zakelijke roots voornamelijk liggen in de financiële sector. Als financieel specialist voor Medici bij ABN AMRO en bij Credit Agricole in de wereld van de intermediaire hypotheekverstrekking. Hierbij is het opbouwen van waardevolle duurzame relaties altijd een rode draad geweest.

Ivar over Contribute

Van huis uit heb ik het geluk gehad dat het mij aan weinig ontbrak en dat is een zeer groot voorrecht. Hiervan ben ik mij nog steeds vaak bewust en dat proberen mijn vrouw en ik onze zoon en dochter ook mee te geven. Wij reizen graag en op een aantal van deze reizen is pijnlijk duidelijk geworden dat de talrijke mooie kansen die wij hier krijgen zeker niet vanzelfsprekend zijn voor anderen in de wereld. Daarnaast heeft de enorme footprint die de mens nu al heeft achtergelaten op de planeet enorme (vaak niet positieve) gevolgen.

Toen Bas en Lucia mij hebben gevraagd om een mooie functie te gaan bekleden voor de Contribute Foundation had ik weinig tijd nodig om volmondig “ja” te zeggen tegen deze kans. Een geweldige kans om bij te mogen dragen zodat mooie projecten mogelijk gemaakt kunnen worden met behulp van de stichting. Passend bij de doelstellingen die worden nagestreefd door Bas en Lucia. Ik kijk er erg naar uit om met gedreven mensen in contact te mogen komen, met het hart op de juiste plaats, die zich met al hun energie graag inzetten om op zowel humanitair gebied, maar ook op gebied van natuur en milieu, problemen in de wereld aan te pakken en duurzaam op te lossen.

SPAN JEZELF IN OM DE WERELD BETER ACHTER TE LATEN!Als Operationeel manager van Contribute ben ik het vaste aanspreekpunt. Heb je vragen stuur een email naar ivar@contribute.nl.